دریافت هزینه عینک و لنز با بیمه تکمیلی + شرایط و قوانین

زمان مطالعه: 5 دقیقه

آخرین بروزرسانی در 18 اردیبهشت 1403 توسط آی بیمه

عینک و لنزهای طبی برای بسیاری افراد نیاز اساسی محسوب می‌شوند و در بهبود بینایی و کیفیت زندگی‌شان نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

با این‌حال هزینه‌های مرتبط برای تهیه عینک و لنزهای طبی می‌تواند بار مالی سنگینی همراه داشته باشد و به‌همین دلیل افراد برای کاهش این هزینه‌ها به دنبال راهکار می‌گردند.

جالب است بدانید، با بیمه تکمیلی می‌توان همه یا بخشی از این هزینه‌ها را جبران کرد؛ البته فراموش نکنید، هر شرکت بیمه برای پرداخت هزینه‌های ناشی از اقلام بصری شرایط خاص خودش را دارد.

با توجه به اهمیت این موضوع و تفاوت در نحوه پوشش شرکت‌های بیمه‌گر، می‌خواهیم این مقاله از آی‌بیمه را به بررسی روش‌ها و مراحل دریافت هزینه عینک و لنز طبی از بیمه تکمیلی اختصاص دهیم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

اقدامات لازم برای دریافت هزینه عینک و لنز طبی

با بیمه تکمیلی می‌توان بخش عمده‌ای از هزینه خرید عینک و لنزهای طبی را پوشش داد؛ البته برای دریافت هزینه‌های خرید این اقلام از بیمه تکمیلی باید اقدامات زیر را انجام داد.

بررسی پوشش بیمه

اولین گام برای دریافت هزینه عینک و لنز با بیمه تکمیلی، بررسی جزئیات پوشش بیمه تکمیلی شماست.

تهیه تجویز نسخه

ارائه نسخه تجویز شده برای خرید عینک یا لنز، توسط اپتومتریست یا چشم‌پزشک به شرکت بیمه‌گر از الزامات است.

خرید عینک یا لنز

با توجه به تجویز نسخه، باید برای خرید عینک یا لنز مورد نیازتان به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید و از فروشنده فاکتور یا رسید خرید مهر شده دریافت کنید.

ارائه مدارک به بیمه‌گر

بعد از خرید عینک یا لنز، فرد باید نسخه تجویز شده، همراه با فاکتور خرید مهردار را به شرکت بیمه‌کننده تحویل دهد و در صورت نیاز فرم درخواست دریافت هزینه این اقلام را پر کند.

بررسی درخواست و پرداخت هزینه

بعد از انجام مراحل فوق، شرکت بیمه‌گر، درخواست شما را بررسی می‌کند و در صورت تأیید، هزینه‌های مرتبط با عینک و لنز را پرداخت خواهد کرد.

بررسی میزان پوشش عینک و لنز طبی در بیمه‌های تکمیلی

شرکت‌های بیمه‌گر، هر کدام، شرایط خاص خودشان را برای پرداخت هزینه عینک و لنز دارند که در ادامه به بررسی شرایط هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

بیمه تکمیلی دی

بیمه تکمیلی دی، به صورت گروهی ارائه می‌شود و در صورتی هزینه خرید لنز و عینک طبی را پوشش می‌دهد که شرکت خواستار، هنگام خرید بیمه این نوع پوشش را هم انتخاب کرده باشد. بیمه دی برای خرید عینک و لنز تماسی سه طرح ویژه با فرانشیز 30 درصد در پوشش‌های اضافه خود ارائه کرده است. شرایط دریافت هزینه هم تحویل فاکتور خرید و دستور پزشک معالج به شرکت بیمه است.

بیمه تکمیلی ایران

بیمه تکمیلی ایران هم به صورت گروهی ارائه می شود. چنان‌چه در قرارداد شرکت خواستار و بیمه‌گر، پوشش عینک و لنز طبی درج شده باشد، بیمه دی بنابر توافقات طرفین در بیمه‌نامه و میزان سقف پوشش تعیین شده، هزینه خرید عینک و لنز طبی را پرداخت می‌کند. برای دریافت هزینه باید اصل فاکتور دارای مهر و امضا و گواهی متخصص چشم‌پزشک یا اپتومتریست را به بیمه‌گر تحویل دهید.

 بیمه تکمیلی البرز

بیمه تکمیلی البرز از دیگر بیمه‌های گروهی است که برای شرکت‌ها عرضه می‌شود؛ با این تفاوت که این شرکت، بیمه تکمیلی را برای گروه‌های بیشتر از 50 نفر ارائه می‌کند. میزان سقف پوشش و نحوه تعهدات بیمه البرز هم با توجه شرکت بیمه و شرکت متقاضی درمان گروهی مشخص می‌شود.

در بیمه تکمیلی البرز، طرح‌های پلاتینی پلاس، vip، الماس و الماس پلاس هزینه خرید عینک و لنز طبی را پوشش می‌دهند.

بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ

این بیمه تکمیلی وابسته به سازمان تامین اجتماعی است و بسیاری از بازنشستگان را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. توجه داشته باشید، بیمه تکمیلی آتیه سازان فقط هزینه عینک‌های طبی را پوشش می‌دهد و با آن نمی‌توان هزینه‌های لنز طبی و عینک آفتابی را جبران کرد. برای دریافت هزینه عینک بیمه تکمیلی بازنشستگان، باید اصل فاکتور و گواهی پزشک را به شعب بیمه آتیه‌سازان حافظ ارائه کنید.

 بیمه تکمیلی دانا

بیمه دانا، از دیگر بیمه‌کننده‌های قدیمی و معتبری است که بیمه تکمیلی خود را به‌صورت گروهی و برای سازمان‌ها و شرکت‌های بیشتر از 50 نفر ارائه می‌کند. در صورت درخواست شرکت متقاضی، بیمه درمانی تکمیلی دانا، میزان فرانشیز خرید عینک برای گروه‌های 50 نفره 30 درصد و برای گروه‌های 100 نفره، 10 درصد در نظر گرفته است. بیمه تکمیلی دانا برای فرهنگیان هم با فرانشیز 15 درصد ارائه می‌شود.

 بیمه تکمیلی آسماری (بیمه تکمیلی SOS)

بیمه تکمیلی آسماری (بیمه تکمیلی SOS) برای افراد تحت پوشش شرکتی، امکان استفاده از کمک هزینه‌های خرید عینک و لنز طبی را فراهم کرده است‌. فرانشیز پوشش عینک در بیمه تکمیلی آسماری با‌ توجه‌ به قرارداد آن‌ ها بین ۱۰ تا ۳۰ درصد متغیر است.

برای دریافت هزینه خرید این اقلام، باید فاکتور رسمی مهر شده را همراه با دستور پزشک یا اپتومتریست  به شرکت بیمه‌گر تحویل دهید.

بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

افراد تحت پوشش بیمه پایه تامین اجتماعی می‌توانند هر دو سال یک‌بار کمک هزینه خرید عینک را با توجه به سقف تعیین شده توسط بیمه‌گر دریافت کنند؛ اما از آن‌جایی‌که این مبلغ کافی نیست و با توجه به پروسه دریافت، ارزش چندانی نخواهد داشت، سازمان تامین اجتماعی با همکاری شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، تعهدات درمانی خود را کامل کرده است. 

این بیمه‌نامه در سه طرح متفاوت برنزی، نقره‌ا و طلایی ارائه می‌شود؛ که البته در دو طرح نقره‌ای با فرانشیز 20 درصد و طرح طلایی با فرانشیز 10 درصد هزینه خرید عینک و لنز تحت پوشش قرار می‌گیرد.

هزینه لنز طبی هم زمانی توسط تامین اجتماعی پرداخت می‌شود که مجموع قدر مطلق نمره دو چشم بالای 10 باشد و از آخرین دریافت هزینه برای عینک بیش از دو سال گذشته باشد.

سخن آخر

همان‌طور که در این مقاله به آن اشاره کردیم، شرکت‌های زیادی، برای هزینه خرید عینک و  لنز طبی، بیمه‌های تکمیلی مختلف با پوشش‌های متنوع و سقف تعهدات متفاوت را ارائه می‌کنند.

حال برای انتخاب بهترین‌شان، می‌توانید از آی بیمه کمک بگیرید. برای این کار باید به سایت آی بیمه مراجعه کنید و از بخش بیمه تکمیلی وبسایت با وارد کردن مشخصات فرد یا افراد متقاضی، لیستی از شرکت‌های بیمه‌کننده را دریافت کنید و سپس با توجه به خواسته‌ها و شرایط خود بهترین‌ گزینه را انتخاب کنید.

 

آخرین مقالات منتشر شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محل تبلیغات شما